TARA SE PREDSTAVI

CELOSTNA

TERAPIJA

INFORMACIJSKA

DIAGNOSTIKA

HOMEOPATIJA

NAROČANJE

ZIMZELENI HOMEOPATSKI

NASVETI

SYNERGY

IZOBRAŽEVANJA

PODPORA

CELOSTNI TERAPIJI

TARA JOGA

SKUPINSKA VADBA

INDIVIDUALNA VADBA

URNIK, LOKACIJA

SVET MEDITACIJE

OSHO AKTIVNE MEDITACIJE

MEDITATIVNE
TERAPIJE

TARA RAZVAJANJE

DOGODKI

TARA

SE PREDSTAVI

CELOSTNA

TERAPIJA

DOGODKI

f

“Ko zbolite, pokličite zdravnika, vendar pa je še bolj pomembno, da se obkrožite z ljudmi,

ki jih imate radi, saj je ljubezen največje zdravilo.” Osho

NAŠA ZGODBA (o enosti)

Internetna stran tarahome.si je zasnovana z namenom

povezovanja, širjenja celostnega pogleda na človeka in zdravje ter vključevanjem vsega, kar nas obdaja.

Ponujamo svetovanja s celostno obravnavo in naravnim samozdravljenjem ter načine za ohranjanje zdravja hkrati. Vse kar rabite najdete na enem samem mestu, kar podpira naše spoznanje in poslanstvo, da imamo vse kar potrebujemo vedno s seboj.

 

Pri zdravstvenih težavah, ki trajajo že dalj časa, se lahko naročite na individualno svetovanje z informacijsko diagnostiko

na info@tarahome.si ali+386 41 952 624,

kjer dobite tudi vse dodatne informacije.

 

Moto bolje preprečiti kot zdraviti so poznali že stari modreci. Za ohranjanje zdravja lahko izberete med trenutno po svetu izjemno popularno vadbo YIN (ko jo enkrat izkusite, veste zakaj) ali programom TARA joge, revitalizirati pa se je možno z aktivnimi meditacijami, ki so prilagojene sodobnemu človeku. Več informacij tara@tarahome.si.

 

Upamo, da boste našli na straneh nekaj zase. Naj vam zdravje dobro služi, drugače vam z veseljem pomagamo!

 

Pri zdravstvenih težavah, ki trajajo

 že dalj časa, se

lahko naročite na osebno svetovanje

z informacijsko diagnostiko na

info@tarahome.si

ali +386 41 952 624

kjer dobite tudi vse dodatne informacije.

 

TARA SE PREDSTAVI

 

Tadeja Rajer je po izobrazbi magistra farmacije in homeopatinja.

 

Po zaključenem študiju farmacije, se je zaposlila v farmacevtski industriji, kjer je delala nekaj let kot raziskovalka in vodja projektov ter prejela priznanje za inovacije. Pionirski duh in vera v obstoj nematerialnega sveta sta jo pripeljala do študija celostnega načina zdravljenja - homeopatije. Izobraževala se je pri Slovenskem homeopatskem društvu, kjer je po smernicah evropskega odbora za homeopatijo zaključila osnovno izobraževanje za zdravnike, stomatologe in farmacevte. Nadaljevala je s Šolo homeopatije v Angliji, ki jo je ustanovil znan homeopat Misha Norland ter se udeležila nekaj večtedenskih seminarjev napredne homeopatije s klinično prakso v organizaciji akademije The Other Song (Indija). Redno se udeležuje seminarjev tako doma kot v tujini. Po končanem študiju homeopatije in ostalih alternativnih metodah za ohranjanje

zdravja, je povsem spontano razvila metodo informacijske diagnostike, ki jo uporablja pri svetovanju.

Z namenom seznanjanja in približanja strokovni ter širši javnosti homeopatije - izjemne naravne metode, uspešne pri zdravljenju že več kot 200 let, je objavljala članke na temo homeopatskih zdravil.

 

V zadnjih letih za podporo celostni obravnavi človeka, svetuje in kombinira delo z meditacijami, ki jim posveča vse več svojega časa, tudi z obiski mednarodnega Osho meditacijskega centra v Puni, kjer je nekaj časa delala. V centrih v Indiji, Nemčiji in Grčiji se je usposobila za izvajanje OSHO meditativnih terapij in OSHO meditacij, ki jih je tudi vodila v Osho centru v Grčiji in Puni. V Sloveniji vodi Osho informacijski center.

 

Za ohranjanje lastnega zdravja se je že v času študija začela ukvarjati z vadbo joge, ki je postala del vsakdanjega življenja. Kasneje se je “druga ljubezen” kot ji rada reče, povsem spontano spremenila v poučevanje. Je registrirana učiteljica joge (s certifikatom mednarodnega združenja za jogo s 500 učiteljskimi urami ali 500RYT Yoga Alliance). Jogo poučuje že vrsto let tako doma kot v tujini. Jogijsko znanje je predajala tudi na Yin in Vinyasa flow urah v Osho meditacijskem centru v Puni (Indija), na kar je še prav posebej ponosna.